תוספי- ויטמינים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/07/2002 | 13:36 | מאת: אמי

אני מתקרב ל-70 וכל מיני "מומחים" מציעים לי לקחת תוספי ויטמינים. לקחתי את הויטמין השוויצרי ובתחילה הרגשתי המון מרץ שנעלם אחרי זמן מה. אני לוקח קיו-10 +סימוביל האם תוכלו להמליץ לי על תוסף טוב ויעיל תודה

31/07/2002 | 21:18 | מאת: אלכסנדרה

שלום אמי, תוסף של אנטי-אוקסידנטים מעורבים יכול להועיל, אך אין כמו תזונה טובה ובריאה, עם המון ירקות (טריים ומבושלים), פירות, דגים וקטניות, זרעים, אגוזים ושקדים, דגנים מלאים, הרבה שום ובצל, לימון ושמן זית. לא לשכוח גם קצת פעילות גופנית - הליכה יומית, שחייה - ותחביבים נחמדים. אלא אם יש לך בעייה רפואית ספציפית, סמוך על עצמך ועזוב שטויות. אם יש - כתוב לי עליה ואנסה לעזור. עד 120 שנה.

01/08/2002 | 15:11 | מאת: אמי

אלכסנדרה שלום אני פחות או יותר בראש איתך , מויטמינים (פארמאטן) הפסיקו לתת לי מרץ - אז הפסקתי אני משתדל לאכול במידה אוכל "בריא" שוחה כל בוקר בבריכה (שחיקת ברכים לא מאפשרת ספורט אחר ) ומרגיש מצוין - שנה אחרי מעקפים . תודה על תשובתך ואתייחס אליה בשיא הרצינות.

31/07/2002 | 21:20 | מאת: רויטל ברמן

היה כתוב "אלכסנדרה" על התשובה שלי, לא יודעת למה. שלום אמי, תוסף של אנטי-אוקסידנטים מעורבים יכול להועיל, אך אין כמו תזונה טובה ובריאה, עם המון ירקות (טריים ומבושלים), פירות, דגים וקטניות, זרעים, אגוזים ושקדים, דגנים מלאים, הרבה שום ובצל, לימון ושמן זית. לא לשכוח גם קצת פעילות גופנית - הליכה יומית, שחייה - ותחביבים נחמדים. אלא אם יש לך בעייה רפואית ספציפית, סמוך על עצמך ועזוב שטויות. אם יש - כתוב לי עליה ואנסה לעזור. עד 120 שנה.

מנהלי פורום נטורופתיה