שאלות לגבי המוצר אנשור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/06/2002 | 15:54 | מאת: איציק

אימי אינה אוכלת בשר ומוצרי גבינה (עקב רגישת למוצרים) היא אושפזה והרופא טען כי היא סובלת מתת תזונה והמליץ על המוצר השאלות שלי למי שמכיר את המוצר. 1. האם הוא מתאים למי שאינו אוכל בשר מבחינת השלמת הפרוטאינים? 2. האם הוא נחשב מוצר טוב? או שיש בתחום מוצרים אחרים העדיפים? 3. מה ההבדל בין האנשור לאנשור פלוס? 4. ישנם עוד סוגים של המוצר? בתודה איציק

30/06/2002 | 00:11 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

המוצרים הינם ברמה גבוה מאוד, לגבי ההבדלים הם בענין המינונים והתוספות השונות. לגבי תחליפים אחרים: תמיד קיימות אופציות כגון: סויה, טופו, קטניות, דגנים, ירקות, ביצים, וכד'. יש לשבת עם תזונאי/ת ולבחון את המקרה לעומק ולראות את הרקע לסיפור, ההתאמה תהיה יותר אינדוודואלית. מוצרי האינשור הינם נוזליים ואם יש בעיות בליעה או עיכול אחרות (לאחר ניתוח) הם יעילם. המוצר יחסית יקר ויש קופ"ח הממנים חלק - יש לבדוק זכאות. תוכל לפנות ליבואן חב' פרומדיקו בפ"ת ולבקש חוברת הסבר. רק בריאות!

30/06/2002 | 01:47 | מאת: איציק

תודה רבה

30/06/2002 | 17:23 | מאת: רויטל ברמן

הי איציק, כפי שיואל אמר - המוצר נפלא לקשישים, אנשים שמתאוששים מניתוח או מחלה, אנשים חולים במחלה כרונית ואנורקסים (כל אדם שלא אוכל הוא אנורקסי בהגדרה הרפואית). הפלוס עשיר יותר מהרגיל ונועד כשיש תת תזונה או שהפציינט לא אוכל בכלל. אם אפשר תמיד עדיף לאכל, בנוסף, ע"מ לשמור את מערכת העיכול פעילה. בריאות שלמה.

30/06/2002 | 22:56 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

אימות נתונים?

מנהלי פורום נטורופתיה