מה הסימנים של זאבת ?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/06/2002 | 22:16 | מאת: פם

19/06/2002 | 21:59 | מאת: אילת

הסימנים (לפחות אצלי ) הם: כתמים מתחת לעיניים דלקת פרקים( עכשיו ברמיסיה) פקקת תסמונת רנו- האצבעות מכחילות בקור. אסור להיחשף לשמש.

20/06/2002 | 13:40 | מאת: רויטל ברמן

שלופ פם, בפורום אלרגיה ואסטמה תוכלי למצוא תשובה מקיפה. כעיקרון לופוס (זאבת) היא מחלה סיסטמית אשר יכולה להתבטא בדרכים רבות, שונות ומגוונות, ובדרגות חומרה שונות. ידועה התפרחת האדמדמה בצרות פרפר אשר עשויה להופיע על האף והלחיים. המחלה קלה לאיבחון ע"י בדיקת דם לנודגנים, כך שאם יש לך ספק גשי לרפוא ובדקי זאת. המון בריאות.

20/06/2002 | 15:58 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב תשובתה של רוויטל מגדירה היטב את תמונת המצב בלופוס. אך חשוב מאד מאד לדעת : לופוס ניתנת לריסון ממשי באמצעים אלטרנטיביים קרי צמחי מרפא מרוכזים הבולמים תהליכים דלקתיים. יש בכוחה של עובדה זו כדי להייטיב עם החולה ולהפחית את נזקי התרופות אשר ברוב המקרים יאלצו את החולה לשם מחיר יקר - למרבה הצער שבדבר ואין זו שמחחה לאיד. כאמור נוגדי דלקת צמחיים הראו תוצאה מרשימה ודאגתי בעבר להביא זאת ליו"ר העמותה בבפגישה בנינו. בברכה רמי מור

22/06/2002 | 11:50 | מאת: אהרוני Biomagnetics

לאחר האיבחון הנכון אם אכן המחלה מקננת בגופך קים טיפול מאוד יעיל בעזרת הביומגנטים בשילוב עם תזונה לפרטים נא לפנות אלי בדוא"ל

מנהלי פורום נטורופתיה