יש לי קישור לתוספי מזון ... הם באמת יעילים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/06/2002 | 16:05 | מאת: רומן

יש לי קישור לאתר עם תוספי מזון שבין השאר מציג את המוצר "הגות+" של בית טבע קל אשר נמצא תחת הטענה שמשפר תהליכי חשיבה וזיכרון (מומלץ לסטודנטים) האם זה באמת ככה ובאמת מומלץ לסטודנטים? הקישור : http://www.dryang.co.il/results_p.asp?PN=1&ProbCode=26 פשוט תדביקו ותגלשו לשם תודה רבה לכל עונה

13/06/2002 | 18:49 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

מוצר מעולה אך התוצאות אינן מיידיות - מהיום למחר.

13/06/2002 | 21:23 | מאת: רומן

1. הם באמת מתאימים לסטודנטים? (בריאים מכל המובנים) 2. יש לי חשש בכלל מויטמנים מכל הסוגים שנמכרים בשוק, שהכמות שאני מקבל היא לא מדוייקת ... יש בסיס לדאגות?

14/06/2002 | 16:44 | מאת: רויטל ברמן

רומן שלום, בקישור המצורף לא מפורטים רכיבי ומרכיבי התוסף, ועל כן לא אוכל להתיחס אליו. בכל מקרה, שכחה וזיכרון יכולים להיות מושפעים, בעיקר אצל סטודנטים צעירים, ממתח רב, חוסר שינה מספקת, תזונה לא מזינה ומעייפת (הרבה בשר, בצקים וסוכרים) וחוסר פעילות גופנית ("הדבר האמיתי" בכל הנוגע לזרימת דם תקינה למוח ולשאר הגוף - וכידוע זרימת דם היא משפיעה עיקרית בתחום הזיכרון והריכוז). לא כדאי להתפתות לפתרונות קסם כשהאמת כל כך פשוטה. שבת שלום.

14/06/2002 | 21:58 | מאת: מקודם

"לא כדאי להתפתות לפתרונות קסם כשהאמת כל כך פשוטה." מה זאת אומרת?

מנהלי פורום נטורופתיה