תוספים לניקוי מרעלים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/06/2002 | 23:41 | מאת: מלי

איזה תוספים מומלצים כדי לנקות את הגוף מרעלי קרינה הנובעים מצילומים רבים ותכופים ??

14/06/2002 | 15:53 | מאת: רויטל ברמן

מלי שלום, מ"רעלי הקרינה" אי אפשר להתנקות אלא ע"י תקופת המנעות מחשיפה לצילומי X-RAY, טלפונים סלולריים, מסכי מחשב וטלויזיה, שמש וכו'. הקרינה היא איננה חומר הנצבר בגוף אלא השפעה אוקסידנטית ומוטגנית (=גורמת למוטציות ב - DNA) ולכן דינה לא כדין טוקסיה (=רעלנות יתר) מחומר ממשי. יום טוב.

16/06/2002 | 09:51 | מאת: דליה ודוד הבריאת הטבעית

החומר שמשפיעה על המערכות החיסוניות ובמיוחד על תא ה T הוא פרי "אנונת הבר " מאוד מומלץ שלחי אימייל וקבלי מחקרים על פרי זה בריאות טבעית

מנהלי פורום נטורופתיה