עיתוי נטילת ויטמינים ותוספים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/06/2002 | 18:55 | מאת: יגאל

אודה מאד לתשובה מוסמכת שתבהיר לי מהו העיתוי האופטימלי מבחינת מרכיבי הארוחות לנטילת התוספים שאני צורך, ויטמין C ויטמין E עם סלניום קו אנזים Q-10 כרום פיקולינט [לטובת הסוכרת ] האם סביר לקחתם יחד ? או לקחת כל תוסף לפי מרכיב הארוחה ? תודה . יגאל

10/06/2002 | 00:22 | מאת: רויטל ברמן

טוב, ויטמין C: לחלק אם אפשר לכמה מנות לאורך היום. בטן ריקה (לא קריטי). להודיע לרופא על הנטילה לפני בדיקת דם (משבש תוצאות, בייחוד אם אתה סוכרתי). ויטמין E, סלניום ו-Co-Q-10: יחד ועם האוכל. כרום: עם האוכל, תלוי במספר הכדורים ליום (אם 3 ביום - אחד עם כל ארוחה עיקרית, אם רק אחד - עם ארוחת הבוקר או הצהרים). לא לשכוח מעקב מול גורם מומחה. :

מנהלי פורום נטורופתיה