סרטן כיס השתן ולימפומה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/05/2002 | 20:37 | מאת: ניבה

שלום - רציתי לדעת האם יש לכם המלצות - כדי להקקטין את הסבל של חולה בן 84 עם סרטן אגרסיבי בכיס השתן וחזרה של לימפומה (שהיתה בעבר). משהו להקל על הכאב, החולשה, הבחילות, חסר התאבון.

03/06/2002 | 00:14 | מאת: רויטל ברמן

ניבה שלום, יכול להיות שאפשר לעזור, סימפטומטית, אך זה לא לתשובה מהירה בפורום. ישנם צמחי מרפא מרירים מעוררי תאבון אשר יעזרו לעיכול ולבחילות, מזון מחזק אשר עדיף לו לאכל ועוד, זה הרבה תלוי במוטיבציה והיכולת של החולה. עצות מהירות הם תה ג'ינג'ר לבחילות, אכילת ירקות כתומים (בטטה, גזר, דלעת) מבושלים ומעוכים, שיבולת שועל גרוסה דק. צמחים אני לא מוסרת בלי שאני רואה את האדם. יש היום - את בטח מכירה - מזון מרוכז לקשישים בפחיות. מועשר בויטמינים וקלוריות ונוזלי. כל טוב ורק בריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה