טיפול בקנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/05/2002 | 12:20 | מאת: רונן

שלום, אני מקבל טיפול נגד קנדידה ובין השאר אני אמור ליטול תכשיר המכיל - שמן אורגנו, ארטמיסיה, ציפורן, שמן בורג, חומצה לאורית 2 שאלות - - האם נטילת וויטמינים נוגדי חימצון תפריע לפעילות הצמחים - שמן בורג מכיל חומצה נרוונית nervonic acid שאינה בריאה לכבד - האם זה בעייתי או שנטילת תכשיר שיטהר את הכבד (מה שגם בד"כ נותנים בעת טיפול בקנדידב) תנטרל השפעה רעה זו?

25/05/2002 | 13:23 | מאת: רויטל ברמן

שלום רונן, - לא, אך רצוי ליטול את הצמחים והתוספים בהפרשי זמן, שלא יתערבבו יחד במערכת העיכול. - אם הטיפול זמני, מפוקח ומכיל תמיכה לכבד - זה בסדר. המטפל שלך צריך להיות מעורב בתהליך לכל שלביו ואני ממליצה לך להפנות גם אליו שאלות המתעוררות אצלך לגבי הטיפול שלו (זה בסדר ולגיטימי לשאול, מטפל זה לא אלוהים). טיפול מוצלח.

מנהלי פורום נטורופתיה