כדור לשינה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/05/2002 | 17:44 | מאת: ש.ש

שלום אני מבקש לדעת איזה כדור לשינה טבעי מומלץ לעיתים רחוקות עקב נסיעה.

19/05/2002 | 15:48 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! האם הנסיעה כרוכה בטיסה ארוכה? גיט- לייט. ישנם בבתי מרקחת וטבע כדורים כגון: סונה נייט., רגיעון לילה, ביודרים. כמובן שאפשר גם את המלטונין - חוקי עם מרשם רופא או בסחר חופשי. יש לבדוק אינטרקציות עם תרופות, אם הינך נטול. בהצלחה ולילה טוב!!!!!!!!!!!1

19/05/2002 | 22:06 | מאת: אהרוני biomagnetics

אם כבר המליצו על מלטונין חוקי או לא ,כל דבר המוכנס לגוף ממקור זר זה לא בריא.מלטונין עלול לגרום גם לגידולים מוטציוניים וכבר היו דברים מעולם. קיימת אפשרות טבעית לגרום לשינה טובה ע"י הנחת ביומגנטים מעל בלוטת האיצטרובל למשך כל הלילה וחסל סדר כדורים. פרטים נוסםים אצלי בדוא"ל.

19/05/2002 | 21:07 | מאת: ד"ר יהודית לריה

ל ש.ש אני לא בעד כדורי שינה . אני יכולה להמליץ על קלמנרבין כחומר טבעי לא מזיק ומרגיע. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה