כבד ושמן נר הלילה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/05/2002 | 02:08 | מאת: נעמה

שלום גילי 47. אני נוטלת שמן נר הלילה [2.700 מ"ג ליום] מזה כחודשיים. לפני 3 חודשים התגלתה אצלי סכרת, כעת מטופלת תרופתית ומאוזנת. בנוסף, הפרעות בתיפקודי כבד שהתבטאו בערכים גבוהים של GGT-182, אלקליין פוספטז-114.7, פוספור-3.8 [תקין]. בבדיקה חוזרת היום [למרות האיזון בסכרת] נמצאה אף עלייה בערכים הנ"ל, [GGT-216, אלקליין פוספטז-148.3 , ופוספור 5.1 מ"ג [הפעם גבוה]. שאלתי היא, האם לאור השינויים הנ"ל מותר לי להמשיך ליטול את שמן נר הלילה ?

14/05/2002 | 16:25 | מאת: רויטל ברמן

נעמה שלום, נטילת שמן נר הלילה היא אינה הבעיה. ע"מ לדעת מה הבעיה שגורמת לעליית האינזימים ולנשק כבדי עליך לגשת לאבחון וטיפול שלם. יש הרבה מה לעשות באופן טבעי לטיפול בסוכרת ובבעיות כבד, בתזונה, צמחי מרפא ותוספים. סוכרת זו מחלה שממש חובה לטפל בה ברצינות ע"מ למנוע הדרדרות בכל מערכות הגוף. מקווה שתלכי בדרך זו.המון בריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה