שימוש בפרחי בך ותרופות קונבנציונליות???

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/05/2001 | 18:58 | מאת: שלמה

שלום! הייתי אצל נטרופתית אתמול והיא נתנה לי פירחי בך יש לי שאלה : האם תיתכן החמרה במצב- אם מישתמשים בעת ובעונה אחת בריספרדל ופבוקסיל(במינונים גבוהים) ופרחי בך אגב קניתי קלמנרבין ואני מקווה שארדם היום תודה מראש .

08/05/2001 | 22:25 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לשלמה, באופן כללי, אין בעיה לקחת את התרופות שאתה לוקח עם פרחי באך, העניין הוא שיש כמה סוגים של פרחי באך, אני אשמח מאוד אם תכתוב לי בדיוק איזה פרחי באך. להתשמע.

09/05/2001 | 12:42 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! בגדול לא קיימת קונטרה אינדיקציות לענין, אולם, יש לזכור כי תיתכן ראקציות שונות, בהתאם לסוג התמצית, ולכן רצוי להיות אצל מטפל עם יכולת תמיכה תמידית ולא חד פעמית. לא מקובל לתת למטופל את שמות התמציות מהגיון בריא!!!!! רצוי לשלב בטיפול עם פרחי באך גם מודעות עצמית מינימליית!!! אשמח לעמוד לרשותך על כל שאלה בעתיד! רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה