לופוס והריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/04/2002 | 22:01 | מאת: סיגל

הייתי מעוניינת לברר האם קיים טיפול אלטרנטיבי שידוע כמקל על תופעות הנגרמות ע"י מחלת לופוס, וכן, טיפול שהינו אפשרי בזמן הריון. אינני חפצה ליטול תרופות מסוג סטרואידים או משככי כאב ודלקת מסוג:nsaid. תודה רבה מראש.

29/04/2002 | 23:08 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

עקרונית חיזוק מע' חיסון. טיפול נקודתי בדלקות ע"י אמצעים הומאופטיים אם במריחה או בבליעה. לא הייתי נוגע בצמחי מרפא. יש לבדוק את מרכיבי התזונה שמא הם מעוררי תגובה. בבריאות טובה ובמז"ט!

03/05/2002 | 00:10 | מאת: רויטל ברמן

סיגל שלום, הנטורופתיה מתייחסת ללופוס כאל כל מחלה אוטואימונית - הכיוון הוא אנטי-דלקתי. מבחינה תזונתית מדובר על: - הורדת כל השומן מהחי למעט אכילת הרבה דגים (סול, סלומון, טונה, מקרל, בקלה, הליבוט). - הורדת חלב ומוצריו, חיטה ומוצריה, ביצים, לעיתים גם סויה (אם את אוכלת הרבה סויה). - הורדת פרות הדר. תוספי מזון: -קוורציטין. -אומגה-3. עדיף וכדאי לך להגיע לטיפול שלם, גם ספציפית עכשיו בהריון וגם להתמודדות עם הלופוס בהמשך. רק בריאות ומז"ט.

מנהלי פורום נטורופתיה