ערות בין 2-4 בלילה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/01/2016 | 22:35 | מאת: ליטל

שלום .האם יש סיבה ברורה על מה יכולה להצביע עובדה שגבר בן 60 מתעורר כבר מעל 3 שנים ב-2 בלילה ולא מצליח להירדם עד 4 בבוקר ונרדם רק לעוד חצי שעה. לטענתו מתעורר ללא סיבה.לפעמים קם לשרותים אבל זאת לא סיבת ההתעוררות. עבר טיםול עם שמן אורן.חל שיפור קל למספר ימים ושוב הסיפור חוזר על עצמו. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

אין לי מספיק נתונים בשביל להגיד בוודאות ואני לא עוסק בניחושים, אך יכולות להיות סיבות רבות כמו בעיות רגשיות, מצב נפשי/חרדות, בעיות משקל, בעיות הורמונאליות וכו. עפ"י הרפואה הסינית אפשר להבין גם איזה איבר "עובד" שעות נוספות ולתת מענה מתאים. לשם כך צריך להגיע לראיון ואבחנה.

מנהלי פורום נטורופתיה