רסקיו

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/04/2002 | 21:13 | מאת: מיטל

אני סובלת מחרדות ולוקחת רסקיו רמדי כשיש לי התקף. אני מרגישה שזה מקל אבל לא כמו שהייתי רוצה. האם יש פרחי באך שעוזרים לחרדות ספציפית יותר מרסקיו? ואם כן מה הם? תודה

26/04/2002 | 15:21 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! עקרונית יש אולם רצוי לעבור ראיון עומק אישי ורק אז להתאים לך אינדוודואלית - אין משהו "שעובד" על כולם אותו דבר!!! רק בראות! אגב, ישנו תכשיר הומאופטי של חב' הום גליל בי-רילקס - מצויין. ניתן להשיג רק בסופר פארם!!!

27/04/2002 | 20:24 | מאת: רויטל ברמן

מיטל יקירתי, על מנת לטפל בחרדות באמת אולי כדאי לך להשקיע בעצמך קצת יותר מסתם לקנות מוצר בחנות. אם פרחי באך מדברים אל ליבך אז גשי למטפל/ת בפרחי באך, ואני מקווה שיהיה לך טיפול מקסים ונפלא. תמיד תזכרי שכמו שילד צריך יותר מאוכל ושתיה ע"מ לשרוד, וכמו שתבשיל יוצא יותר טוב כשמשקיעים מהלב, כך גם בטיפול, בייחוד הקשור לנפש ורגש, המגע האנושי והשיחה הם חלק מה"תרופה". אותה תרופה תעבוד אחרת ללא הכוונה של מטפל מנוסה. זה במיוחד נכון בפרחי באך מסיבות מתוכלי לברר עם המטפל/ת העתידי/ת שלך. דרך צלחה.

מנהלי פורום נטורופתיה