סוכרת??

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/09/2015 | 08:28 | מאת: אסתי

שלום. יש לי בעיה שנמשכת כבר שנים רבות. אני בת 64. בדרך כלל אני אשה בריאה. קצת אוסטיאופתיה, גידול שפיר בפאראתירואיד. לפעמים, כאשר אני אוכלת פרי מתוק כמו מנגו, על קיבה ריקה בבוקר, אני נתקפת בעייפות נוראה, חולשה, לא יכולה לעמוד על הרגליים,ומרגישה גם מועקה באזור החזה ובגב העליון. (המועקה הזו - מלחיצה יותר מכל!!). זה נמשך כ-15 דקות עד שזה עובר. מה יכולה להיות הסיבה?? אודה על תשובה מהירה. תודה

מעבר לסוכרת תיתכן אלרגיה למנגו! אם לא מדובר רק במנגו, כנראה שהסוכר אינו יציב למרות התרופה וצריך לאזן אותו

מנהלי פורום נטורופתיה