חלבון מקסימלי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/07/2015 | 01:15 | מאת: פתיתי שמרי בירה

שלום, אני טבעונית ונוסעת לטיול אתגרי בחו"ל, חייבת חלבון מיד אחרי פעילות גופנית מאומצת וגם להעביר את הזמן בהשלמת חסרים כיוון שלא יהיו לי הרבה אופציות אחרות (האבקת חלבון טבעי שקניתי דוחה אותי, וטופו לא בא בחשבון- מחפשת אוכל יבש זמין). לכן חשבתי על פתיתי שמרי בירה עם אחוז חלבון רב. אם כן כמה כפות ביום מומלץ לקחת כדי לקבל את כל הכמות הדרושה? האם אוכל פשוט לבלוע כפיות יבשות בלי לבשל או להרתיח במים? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
20/07/2015 | 17:50 | מאת: מעין זעירא

שלןם לך, ישנם מקורות מומלצים יותר לצריכה של חלבון ואני ממליצה לך לשלב ביניהם למשל אצות ים (קומבו, היזיקי, וואקמה) או אצת ספירולינה - את יכולה לקחת אבקה ולהוסיף למים. כמו כן, שןרש מאקה באבקה ואפשר להוסיף למים חמים, אגוזים, זרעי דלעת.. כל הנ"ל מומלצים יותר.. ואם את בוחרת בכל זאת להשתמש בשמרי בירה - את יכולה כף בבוקר וכף בערב עם מים או להוסיף לסלט.. טיול מהנה!

20/07/2015 | 19:37 | מאת: אני

האם אחדים ממה שהמלצת ניתן לקחת בכמוסות? יש לי סוג של בחילה בערבוב של אבקות עם מים:( 2 כפות שמרי בירה מספיקות למניין החלבון ביממה אחת? המון תודה!

מנהל פורום נטורופתיה