גוג'י ברי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/05/2015 | 15:02 | מאת: נויה

שלום, אני אלרגית לפירות רבים ואגוזים אך לא לפירות יער ולתותים. לפני יומיים אכלתי לראשונה ברצף של יום אחר יום והדופק שלי טס בצירוף של פנים מאדימות וקשיי נשימה. הניחוש שלי בגלל ההכרות המעמיקה עם תופעת האלרגיה למזון- שזה היה קשור לגוג'י. 1. מדוע אני אלרגית לגוג'י שנחשב לסוג של תות כשאינני אלרגית לפירות יער ולתותים? 2.האם יש טעם לנסות שוב וזו שאלה של הסתגלות? ואם כן באיזה מינונים עולים? 3. האם אני יכולה לצרוך את המוצר בכמוסות או שזה היינו הך בכל הנוגע לאלרגיה? תודה רבה!

אם את אלרגית/ יש חשש אני מציע לבצע טסטים לאלרגיות ספציפית לזה, אפשרי גם דרך קינסיולוגיה(בדיקת שריר). מדוע זה קורה? קשה לדעת...סביר להניח אחד המרכיבים לנסות שוב? לא ממליץ, אלא אם את בטוחה שאין רגישות כלל. אם את אלרגית למוצר לא בהכרח שתהי אלרגית לכמוסות במידה ויש בכמוסה רק החומר הפעיל, אך שוב פעם זה לעשות ניסויים עם הגוף ןלבדוק...

מנהלי פורום נטורופתיה