גרגיר נחלים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/06/2014 | 16:24 | מאת: גרגיר נחלים

חיפשתי בעדן טבע מרקט נבטים של גרג נחלים ומצאתי במקרר קופסא קטנה שרשום עליה "נבטי גרגיר". האם זה המוצר? חששתי לקרנות שמה לא אקנה משהו אחר ושאלה נוספת- מה היתרונות תזונתיים והבריאותיים של נבטים אלו? כמה קל ל 100 גרם מוצר ? תודה

שלום גרגיר נחלים, נבטי גרגיר הם Nastrium officiale הם מכילים ויטמינים A ו- C, מומלץ ךריפוי של דלקות שלפוחית שתן, מחלות כבד ומרה, ניקוי דם ומערכת העיכול בניקוי הדם ומערכת העיכול, חכאבים ראומטיים ועוד..

22/06/2014 | 09:48 | מאת: רונית

אם רשום רק גרגיר בלי נחלים כנראה מדובר בנבטי חילבה

גם בשטמפפר וגם בקסם הירוק- כשמדובר בנבטי חילבה מופיע על האריזה נבטי חילבה. כשכצוב גרגיר מדובר בגרגיר הנחלים.

מנהלי פורום נטורופתיה