אלרגיה לתמרוקים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/04/2002 | 08:15 | מאת: שיר

שלום רב, אני סובלת מסבוריאה וגירוי חזק בפנים. במשך שנים ניסיתי לברר מה נובע הדבר, ביקרתי נטורפתיות,רופאים רבים, קוסמטיקאיות. נטלתי כל מיני תוספים וניסיתי תכשירים רבים על עור הפנים. לאחרונה בתבחיני טלאי- בדיקת אלרגיה נמצא כי אני רגישה לשני מרכיבים המצויים בתמרוקים, מדובר בחומרי שימור.: thiomersal cocamidopropyl betaine גיליתי כי ברב תכשירי הקוסמטיקה אם לא בכולם קיימים חומרים אלו בנוסף נודע לי כי יש חברות שמשתמשות בחומרים האלו ולא מציינות זאת ועוד החוק אינם מחייב אותם לכך. ואילו כעת אני מוצאת את עצמי במרדף מתסכל, קניית מוצרים שימוש ואכזבה כתוצאה מגירויי עור שונים. פניתי לחנות טבע ניסיתי להשתמש בשמפו עם מרכיבים טבעים ועם פחות כימקלים והתוצאה הייתה גרועה. הוצע לי לרכוש שמפו טבעי לגמרי של חברת הרביטנט או האסכולה הטבעונית. אני לא בטוחה שיש אישור של משרד הבריאות לזה הייתי רוצה לקבל המלצה אני חוששת להשתמש במוצרים חריגים ובלתי ידועים כאלו, שאין לי מושג מי הכין את זה היכן ואין בכלל פיקוח. אשמח לקבל עצות בנוגע לטיפול ופתרון המצב כי אני שרויה בשל כך בדיכאון ובמצב של חוסר אונים. תודה שיר

07/04/2002 | 12:13 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! ישנם 2 חברות שתוכלי לבדוק ד"ר עור וסבוקלם. מצ"ב לך מאמר מענין בענין זה: - מ פ ח י ד !!!!! http://www.wddty.co.il/site10/maincosmetic.htm רק בריאות!

09/04/2002 | 12:35 | מאת: ד"ר יהודית לריה

שיר סבוריאה הינה נושא מורכב ויכול לנבוע ממספר סיבות בין היתר נפשיות אני יודעת שאני לא מחדשת לך כלום אבל אם את באמת רוצה להפטר מזה את צריכה ללכת לאיש מקצוע בצורה רצינית. אני בטוחה שיעזרו לך . בית טבע זה לא עזרה מקצועית. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה