תןסף לאנרגיה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/03/2002 | 12:11 | מאת: einat

שלום אני שמעתי על דבר שנקרא ג'נסינג שכאשר נוטלים אותו זה מביא אנרגיה. האם זה יכול להשמין?

01/04/2002 | 14:40 | מאת: טל

תמצית מפטריית הג'ינסג ידועה כממריצה ומוסיפה אנרגיה. כמו לכל דבר (חוץ ממים) יש לה ערך קלורי. תכנסי לאתר של SOLGAR ותקראי על ג'ינסנג.

01/04/2002 | 14:47 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! עקרונית הגינסג' הינו צמח ולא פטריה. יש לדעת כי הצמח גם מעלה ל"ד ולכן אסור למי שיש יל"ד. מעבר לכך ישנם פטריות כמו השיטאקי, יפניות ואחרות שהן מחזקות מאוד מע' חיסון ונותנות אנרגיה תאית. גם הCAQ10 הינו תוסף תזונה רב תכליתי המשמש גם כמקור טוב לאנרגיה תאית וגם כאנטי אוקסידנט, לבעיות בשריר הלב, דלקות חניכיים ועוד.... בכל מקרה מומלץ להתיעץ עם נטורופת על מה עדיף או שילובים ולא לקחת לבד. רק בריאות!

02/04/2002 | 18:43 | מאת: רויטל ברמן

עינת שלום, הג'ינסנג הוא צמח מרפא חזק אשר ממריץ, מחמם ונותן אנרגיה (בדומה לקפה, למשל). יש סוגים שונים של ג'ינסנג והוא אינו מומלץ לכל אחד (כפי ציין יואל למשל, הוא לא מתאים לבעלי לחץ דם גבוה). כדאי לך להתייעץ עם נטורופת קודם ללקיחתו. הוא אינו משמין. חג שמח.

03/04/2002 | 14:11 | מאת: בלונדי

ירון שלום זה שוב בלונדי המלצת לי לא לקחת תוספי מזון האם תוכל לעייץ לגבי תפריטים מתאימים לי בתודה בלונדי

מנהלי פורום נטורופתיה