המוגלובין נמוך

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/03/2002 | 04:50 | מאת: רינת

שלום, בבדיקת דם שעשיתי תוצאת הברזל היתה טובה והמוגלובין נמוך. ברצוני לדעת האם יש מינרל/ ויטמין שקושר את הברזל לדם ושאותו עליי לקחת בכדי לשפר את רמת ההמוגלובין. באותה הבדיקה תוצאת ויטמין E גם כן נמוכה, האם קשור להמוגלובין נמוך? תודה, רינת.

02/04/2002 | 18:52 | מאת: רויטל ברמן

רינת שלום, עליך לבדוק גם רמות של חומצה-פולית ו - B12 אשר גם כן מהווים פקטור לרמת ההמוגלובין ולאנמיה. חזרי עם התוצאות (רמת המוגלובין, ברזל, B12, ח.פולית) וכן פרטי בקצרה את תזונתך. חג שמח.

05/04/2002 | 19:57 | מאת: רינת

רויטל שלום, הבעיה שלי היא בעיקר חולשה ונראה שמערכת חיסונית חלשה כי אני חולה הרבה לאחרונה. תוצאות בדיקות דם: B12 322 Folic Acid 10 RBC 4,32 Hemoglobin 12,70 Fe- Iron Vitamin E 8.3 יש לי גם תוצאות של חומצות אמינו, במידה וצריך תודה, רינת.

מנהלי פורום נטורופתיה