הריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/03/2002 | 20:51 | מאת: שלומית

שלום הנני בהריון בחודש 4 וסובלת מבחילות והגרוע מכל מהקאות מרובות 4 - 5 ביום (בערך פעמים בשבוע הנני מחוברת לעירוי בשל התייבשות) רציתי לדעת כיצד הנטרופתייה מתייחסת לזה? האם יש מזונות שאסורים לאכילה (אף על פי שכמעט אנני אוכלת - עד כה ירדתי 8 ק"ג) כמו ירקות שורשיים וכו' תודה

26/03/2002 | 23:01 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום. ישנם תכשירים טבעיים לבעיה זו וכדי שתנסי, רובם על בסיס הגנזוויל ויש הומאופתי. רצוי לחלק את הרוחות לקטנות ולמשך כל היום. בבוקר לקום לאט ולשתות מייד מים. ישנו סיפרון נחמד בהוצ' חתם הזהב הריון בדרך הטבעית, מקוצר ויישים. רק בריאות ובהמשך הצלחה, חג שמח!

27/03/2002 | 19:37 | מאת: שלומית

09/04/2002 | 12:46 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לשלומית B6 יכול לעזור אולם את בהחלט יכולה לקבל פארמין מהרופא שלך זהמותר בהריון ואף רצוי מאשר להתחבר לעירוי. כלטוב

מנהלי פורום נטורופתיה