שמן נר הלילה וסבוריאה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/03/2002 | 22:58 | מאת: טום

האם יש בכוחו של שמן נר הלילה, כתוסף מזון, להביא להקלה משמעותית לעור פנים עם סבוריאה? אותה שאלה לגבי שמן דגים.

13/03/2002 | 07:38 | מאת: רמי מור - הומאופט

למרבה הצער התשובה שלילית. בחנתי עניין זה בעבר. אך סבוריאה מוקלת בקרם צמחי כפי שכתבתי רבות בעניין זה. בברכה רמי מור

13/03/2002 | 08:58 | מאת: קארין

היי, אני השתמשתי בתוספים אלה והם מביאים להקלה קלה בנושא הסבוריאה. אני כבר שנים מחפשת פתרון לסבוריאה וביקרתי אצל נטורפותית וקוסמטיקאיות. לאחרונה יש לי שיפור גדול בסבוריאה. אני נוטלת את התוספים הבאים: פיקנוגרפין ושמן פשתן שיש לו פעילות דומה כמו שמן דגים (מכיל אומגה) יש משקה שנקרא משקה כלורופיל והוא מנקה את הגוף מהרעלים שלו. זה פשוט דבר אדיר. בנוסף אני יכולה להמליץ לך על קרם לחות שנמכר אצל קוסמטיקאיות על בסיס טבעי ולי הוא גרם להקלה מאוד גדולה ומנע את היובש שגורם לסבוריאה להתפרץ. אם תרצה פרטים נוספים תשלח לי את האימייל שלך. ועוד דבר קטן יש קשר רב למצב נפשי זה נתח רציני מהסיבות שגורמות לתופעה לפי דעתי. קארין

17/03/2002 | 10:16 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לטום נר הלילה ושמן דגים טובים מאוד לאקנה לא לסבוריאה. עליך : 1.להוריד חלבון מהחי. 2.הכי חשוב להוריד לחץ. הכי טובלגשת לאיש מקצוע שילווה אותך בתהליך כולו כי צום מסויים עוזר במיוחד(לא לעשות כלום לבד) כל טוב ובהצלחה.

מנהלי פורום נטורופתיה