חלב סויה, שקדים או שיבולת שועל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/05/2011 | 13:13 | מאת: איציק

ללא קשר לטעם, לאיזה משקה מבין המשקאות שצויינו יש עדיפות מבחינת ערכים תזונתיים? למי מבינהם יש יותר סידן ויטמינים ומינרלים? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
12/05/2011 | 17:24 | מאת: מעין זעירא

שלום איציק, רצוי לשלב ביניהם ולגוון על מנת להגיע למקסימום ערכים תזונתיים, גם הסויה וגם שקדים הם מקור טוב לסידן ולמינרלים נוספים, הסויה היא גם מקור טוב לחלבון, שיבולת השועל נותנת גם תוספת של ויטמיני B. רק בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה