טיגון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/11/2010 | 16:38 | מאת: הגר

האם יש ממש בטענה שחימום שמן (כל שמן) מעל 50 מעלות משחרר ממנו חומרים רעילים או "קריסטלים חופשיים" (כפי שנאמר לי) הגר

לקריאה נוספת והעמקה
19/11/2010 | 15:40 | מאת: מעין זעירא

שלום הגר, נכון, רב השמנים מתחמצנים בטמפ' יחסית נמוכה. באופן עקרוני מומלץ לא לטגן.. במידה ואין ברירה, אז בשמן זית או שמן קנולה בכבישה קרה. רק בריאות !

19/11/2010 | 16:24 | מאת: הגר

מה קורה באפייה? (לדוג' חמאה בעוגה) וברוטב עגבניות שמוסיפים לו שמנת? האם גם זה לא מומלץ? הגר

מנהל פורום נטורופתיה