דחוף!!לד"ר לריה או פוגל!סבוריאה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/03/2002 | 16:32 | מאת: שירה

שלום, אני סובלת שנתיים מסבוריאה. אני ניסיתי קרמים שונים טבעיים, ברבדוס, סבוקלם קרמים נוספים. בנוסף הייתי אצל נטורופתית ואני לוקחת שלושה חודשים פיקנוגרפין וכמוסות של אומגה פשתן. לפני שבוע מרחתי קרם של חברת פיוצ'ר על העור קרם טבעי לעור רגיש וזה יצר לי שכבה על העור שלא ירדה במים. והעור נראה מת וחסר חיים אז שטפתי את הפנים פעמים עם סבון ושיפשתי עד שהקשקשים התחילו לרדת אבל זה מאוד גירה לי את העור והעור יבש ונשארו עוד קשקשים. האם גרמתי נזק לעור? המצב הזה של העור מכניס אותי לדיכאון עמוק, גורם לי לחוסר בטחון ואי ריכוז בעבודה, אכילה כפייתית ומצב של טורדנות כפייתית בגלל עיסוק בלתי פוסק בעור. העור נראה מזעזע!!! יבש! מלא קשקשת! מגורה! אדמומי!מה אני יכולה לעשות עוד??אני מיואשת ולא יכולה יותר...הצילו! (היו תק' שנראה כי העור מאוד משתפר). הצילו, למישהו מכם יש עצה? תודה

03/03/2002 | 21:35 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לשירה ראשית המשיכי לקחת את מה שהנטרופטית נתנה לך בנוסף הורידי כל שומן מהחי. שנית ידוע כי לנשים שסובלות מסבוראה אסור להשתמש בקרמים קוסמטים יהיו טובים ככל שהיו חוץ מקרמים שמיועדים לסבוראה כאשר הסדרה של הסבוקל היא הטובה ביותר. שלישית סבוראה ולחצים נפשיים הולכים ביחד נסי מעט להרגע. כל טוב

06/03/2002 | 15:23 | מאת: שירה

.

03/03/2002 | 23:18 | מאת: רמי

היי שמי טום והתחלתי לסבול מסבוריאה קשה גם לפני כשנתיים אך בעקבות טיפול ברואקוטן. ניסיתי את כל הקרמים כמוך וגם אני הרגשתי שאני משתגע. כשהייתי אצל פרופ' אריה אינגבר בהדסה עין כרם הוא המליץ לי על חברה אמריקאית מיוחדת שהמוצרים שלה מיוחדים במינם. אני משתמש בהם כבר חודש. זה לא פתר לי את הסבוריאה אך הביא לשיפור משמעותי. כתובת האתר שלהם: www.psico.com מקוה שעזרתי לך מעט

04/03/2002 | 07:11 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום לך אפשר לטפל בסבוריאה . אני סבור כי במקרה אנושי שכזה כפי שאת מבטאת אין מנוס מלומר לך בצורה ישירה ובכוונה כנה. קיים קרם צמחי יעיל מאד, הקרם מנקה את נגעי הסבוריאה ביעילות רבה. אחד המטופלים בקרם הוא רופא מאחד הפורומים כאן באתר - והוא מחק את סימני הסבוריאה במהירות רבה לשמחתו. במידת הצורך תוכלי להשאיר פרטייך באי מייל בהקשה על שמי ואשתדל לסייע לך. בטוחני כי זו מטרת בואך לכאן. בברכה רמי מור

04/03/2002 | 22:23 | מאת: רותי

שלום רמי מור תרשום בבקשה איזו חברה מייצרת את הקרם שאתה משווק ומה רשימת המרכיבים שיש בו תודה

05/03/2002 | 08:23 | מאת: צביה

שלום רב, אשמח גם אני לקבל את שם התרופה הזאת. אני סובלת מהתקפים, אך לא בעוצמות המצוינות כאן. תודה רבה צביה

06/03/2002 | 14:59 | מאת: אורית

חלב הנאקה מצוין לסבוריאה - גם במריחה וגם בשתיה. אפשר להשיג בחנויות הטבע ואפשר גם לצלצל אלי לקבל פרטים אורית 508996-054

מנהלי פורום נטורופתיה