בעית זכרון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/03/2002 | 14:24 | מאת: משה

אני בגיל 50+ ולאחרונה חל אצלי נסיגה בזכרון כמו שכחה אי זכירה של חפצים או פעולות רוטיניות שבצעתי בעבר באיזה תוספים מומלץ להשתמש. תודה משה.

03/03/2002 | 00:12 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! ישנם מספר מוצרים של חברות שונות , כולן פורמולות עם מגוון רחב של צמחים וח"א שונות. הצמח גינקו בילובה מופיע בחלק מהם. ממוליף של נוטרה לייף, BRN מודולטור של סולגאר או סטודנט פורמולה של סולגאר, אי סי קיו של ארקו פארמה (צרפתי), הגות של חב' קאל . ישנם תרגילים מהקינסיולוגיה היעילים מאוד לביצוע. רק בריאות!

03/03/2002 | 21:45 | מאת: ד"ר יהודית לריה

למשה לדעתי הכי קל והכי פשוט להשתמש בכמוסות לציטין. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה