תה ירוק - שתיית תה או קפסולות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/02/2002 | 16:07 | מאת: דני

שלום! ברצוני להנות מהסגולות החיסוניות ונוגדות החימצון שמיוחסות לתה הירוק. הבנתי שניתן לצרוך תה ירוק בקפסולות לבליעה, או לחילופין בשתיית תה (שקיקי תה). האם יש הבדל באפקטיביות? מה עדיף? כמו כן באשר לשתיית תה ירוק משקיקי תה: 1. כמה זמן מומלץ להשרות את שקיקי התה בכוס לאפקטיביות מקסימלית? 2. האם מומלץ לקרוע את שקיקי התה ולשתות את הגרגירים עצמם? תודה!!

24/02/2002 | 06:11 | מאת: יהודית אלקלעי

שלום לך דני, בקפסולות אתה בטוח שקיבלת את החומרים הפעילים של התה הירוק בצורה מרוכזת. למרות זאת אני מאמינה שע'י חליטה של עלי תה מאיכות מעולה - תקבל את החומרים הפעילים הדרושים ועוד חומרים נוספים שיחד נותנים את הפעילות של התה הירוק. לגבי שקיות התה - אני לא ממליצה כי אלה הקיימים בשוק לא יעילים במיוחד. במידה ויש נטיה ללחץ דם גבוה רצוי להמעיט בשתיית תה ירוק . בבירכת בריאות ושלווה, יהודית

מנהלי פורום נטורופתיה