לחץ דם וכולסטרול

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/01/2002 | 23:33 | מאת: אוראל

איזה תרופות או תובספי מזון כדאי לקחת להורדת לחץ דם וכן להורדת כורלסטרול

30/01/2002 | 12:43 | מאת: יצחק

חברת מכבי-טבע הסוכן הבלעדי של חברת APPI האמריקאית אשר נסחרת בבורסה מיבאת לישראל את תוסף הפלא Lo-Chol המאושר על ידי ה- FDA מאחר ועבר תהליכי בדיקה הכוללים Duble Blind Studies . תוסף זה מיוצר באופן פרמצויטי (בתהליך יצור תרופתי) ומסווג באישורים המחמירים ביותר. באם נקבל מהלקוח תוצאות בדיקה כל שבועיים במשך חודשיים ימים נתחייב להחזיר את התשלום ללקוח באם לא ישתפר המצב, ובתנאי שהלקוח יטול את ה: Lo-Chol כסדר (2 קפליות בבוקר ו:2 בערב) וינהג לפי הוראות הרופא המטפל. ואנו נשמח להפנות חומר מדעי מסווג למטפל שלכם, לבקרו ולהדגים כנדרש כדי שיוכל לפקח על תהליכי ההחלמה ושיפור האיזון. לקבלת פרטים נוספים מוזמנים להתקשר ליצחק 052-630875

05/02/2002 | 22:43 | מאת: אופיר פוגל

אוראל שלום, לחץ דם וכולסטרול לא מומלץ להוריד על ידי תרופות ותוספי מזון אלא על ידי שיפורים בהרגלי החיים. שיפור התזונה, הוספת פעילות גופנית ולימוד ותרגול דרכים יעילות להתמודדות עם מתחים יכולים לעזור לך בדרך הבריאה, הטובה והזולה ביותר. עוד פרטים לגבי הורדת לחץ דם ראה תשובה שלי לשאלה בנושא שנשאלה ב - 12/01. אם בכל זאת תוספים חשובים לך, אלה התוספים אשר מתאימים לחלק מהאנשים הסובלים מהבעיות שציינת: לחץ דם - מגנזיום, אומגה 3, Q10 ועוד. כולסטרול - בעיקר ניאצין. אל תיקח תוספים אלו ללא ייעוץ מקצועי !!! בריאות ואושר.

מנהלי פורום נטורופתיה