ויטמין B12

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/01/2002 | 19:03 | מאת: שרה

רמת ויטמין B12 שלי היא 404 , ואני נמצאת בטיפולי הפריה. ממאמר שקראתי בשבוע האחרון הבנתי שיכולה להיות בעיה בפריון הקשורה לחוסר בויטמין זה. אני אוכלת באופן מסודר ומשתדלת לכלול את כל אבות המזון. אני יודעת ש 404 נמצא בטווח (900 - 200 ) אך זה נראה לי בכ"ז נמוך מעט ? שאלה נוספת - האם כדאי לקחת כדור מסויים? תודה מראש וסליחה על האורך.

21/01/2002 | 22:09 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! אין בעיה כי תיקחי את הויט' בתוספת חומצה פולית ואם יש בעיה אז גם ברזל. הסבירות שתגיעי לעודף היא נמוכה בשלב זה! ואולי עדיף לקחת מולטי ויטמין (פרנטל) ואז לשמור על מינון נמוך וקבוע לאורך זמן! רק בריאות ושיהיה במזל טוב!

27/01/2002 | 10:49 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לשרה תתיעצי עם הגיניקולוג. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה