סבוריאה?אני מיואשת!!

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/01/2002 | 11:19 | מאת: ג'ני

שלום, אני זקוקה לעזרתכם כי אני כבר מיואשת... עור הפנים שלי מכוסה קשקשת כך גם הקרקפת, השיער הפך להיות יבש מאוד וגם עור הפנים יבש להחריד.(כולי מתייבשת ואני רק בת 21...) הקשקשת יבשה מאוד!! ודבוקה לעור וכעת היא מקבלת גוון כהה אולי מתחמצנת..יש תק' שהעור שלי במצב הרבה יותר טוב. ולעיתים המצב כל כך גרוע דבר שגורם לרופא עור לעשות מיליון אבחנות..היתה השערה שמדובר בלופוס אך הבדיקות שללו כל בעיה פנימית. בנוסף בתק' מסוימות אני נתקפת באדמומיות - הסמקה בפנים..(אגב אני סובלת מחרדות אני לא יודעת אם זה מחמיר את הבעיה או הסיבה שלה..) אגב אחרי מקלחות וחפיפת השיער העור נעשה גרוע ביותר, מתייבש ומתכסה קשקשים, האם זה מעיד על אלרגיה לשמפו. בנוסף אינני משתמשת בתכשירים קוסמטיים מפאת רגישות רבה. פניתי לפני כמה חודשים לנטורפתית היא לא ידעה מה יש לי היא אמרה שהיא לא מכירה דבר כזה היא העלתה אפשרות של סבוריאה או פסוריאזיס, פטרייה פחות..היא נתנה לי שמן פשתן, פיקנוגינול ומולטי וויטמין הדבר הביא לשיפור רב בתק' מסוימת לשבועיים אולי לא היה קשר לנטילת התוספים. הצילווווו!!אני מיואשת!!! ואני לא רוצה ללכת לרופאי עור הם מבלבלים אותי ולרוב מאבחנים סבוריאה ונותנים מרשם לקורטיזון. תודה

21/01/2002 | 11:20 | מאת: ג'ני

ההודעה לא מיועדת לרמי מור!

21/01/2002 | 22:24 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! אני חושב כי דווקא הומאופטיה יכולה מאוד לסייע בפגעי עור, עם זאת גם תרפיות אחרות לא פחות יעילות והשאלה היא הנסיון והמיומנות של המטפל. בכל מקרה, נראה לי כי שילוב של עבודת פנים עם תזונה ותוספי מזון והרגש עם עבודת חוץ של שמנים ארומטיים הוא השילוב המנצח!!! יש לעבוד בהתמדה!!! ואין תגובות מהיום למחר!!!! שימוש בשמנים כגון: לבנדר, עץ התה, נירולי ועוד עם ויט' E ושיפור התזונה הורדת מזונות , בעיקר מתוקים ושמרים וקצת עבודה על הדימוי העצמי והערכה העצמית יביא לשיפור מהיר, יעיל ובטוח. אשמח לעמוד לרשותך בעתיד, http://www.solgar.co.il/med/yoelnd/ רק בריאות!

23/01/2002 | 08:05 | מאת: רמי מור - הומאופט

ג'ני שלום אין ממש כל צורך להיות מיואשת, קיים קרם צמחי יעיל מאד המקל על התסמינים ומסלק את האדמומיות והקשקשת. במידה ותחפצי תוכלי להשאיר הודעה באי מייל ואשוב עם פרטים נוספים. בברכה רמי מור

27/01/2002 | 11:00 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לגני סבורריאה מתפרצת בדרך כלל בגלל מספר סיבות. 1.מצב נפשי ואת אכן חרדתית. 2.עונות השנה כשרוב האנשים מתייבשים מעט את מתייבשת הרבה יותר. כעת אם התחלת לקחת קורטיזון יש בעיה כי העור דורש וידרוש אותו לאורך זמן. ניתן להיפטר אולם זה לוקח זמן וסבלנות. לעומת זאת אם עדיין לא נטלת קורטיזון יהיה הרבה יותר קל . הורידי מהמזון כל חלבון מהחי. לא לאכול מטוגן ,חריף ,מלוח (קשה אני יודעת) יש בבית המרקחת סבוקלם יעזור לך מאוד. הרבה הצלחה ואל תשכחי סבלנות מילת המפתח.

מנהלי פורום נטורופתיה