מניעת הופעה מחודשת של סרטן הלבלב

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/01/2002 | 00:46 | מאת: אריה

שלום אמי, בת 62, עברה ניתוח להסרת גידול ממאיר מראש הלבלב. מה ניתן לעשות על מנת להקטין את הסיכוי להופעה מחודשת של המחלה ?

22/01/2002 | 00:27 | מאת: אופיר פוגל

אריה שלום, הגישה הנטורופתית למחלת הסרטן כוללת: 1. מניעה קיצונית של גורמים מסרטנים מהמזון, מהאויר וכו'. 2. חיזוק המערכות והאיברים בגוף המנטרלים חומרים מסרטנים (כבד ועוד). 3. חיזוק מערכת החיסון - לפירוט ראה תשובה שלי לשאלה מה- 11/01 לשאלה בנושא "חיזוק מערכת החיסון". 4. תמיכה וטיפול חשוב ביותר בתחום הרגש והנפש. במקרה שתיארת - אין תרופות פלא ואין תהליכים קצרים ומבטיחים. טיפול נטורופתי טוב ומקיף יכול לסייע בהפחתת הסיכון לחזרת של המחלה ובוודאי להקל על ההתמודדות הרגשית הפיזית עימה. בריאות ואושר.

מנהלי פורום נטורופתיה