סיבים תזונתיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/01/2002 | 18:35 | מאת: אריק

מהם הסיבים התזונתיים שניתן להוסיף למאכלים. בברכה

16/01/2002 | 20:24 | מאת: שושי

אריק שלום, סיבים תזונתיים נמצאים בירקות ופירות (ביחוד בקליפה), בדגנים מלאים כמו קמח מלא (ולחם מלא), שיבולת שועל וסובין. אפשר גם לקחת תוסף מזון טבעי שנקרא פסיליום ומצוי בכל בית-טבע או בית-מרקחת.

22/01/2002 | 00:17 | מאת: אופיר פוגל

אריק שלום, לא ברור האם שאלתך לסיבים תזונתיים במאכלים או כתוסף מזון. בכל מקרה - במזון שאנו אוכלים ישנם הרבה סיבים בירקות ובפירות (בעיקר בקליפות שלהם), בדגנים המלאים (אורז מלא, חיטה מלאה, שיבולת שועל ועוד) ובקטניות (חומוס, שעועית, פול, עדשים ועוד). בחנויות הטבע תוכל למצוא תוספי מזון המכילים סיבים שניתן להוסיפם למזון שאתה אוכל. כמובן שאכילת מזונות מכילי סיבים עדיפה - הן לבריאות והן לטעם. בתיאבון ולבריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה