פרקינסון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/01/2002 | 17:50 | מאת: ירון

שלום רב האם בנטרופטיה יש טיפול למניעת התפתחות מחלת הפרקינסון בשלב ההתחלתי שלה בברכה ירון

22/01/2002 | 00:06 | מאת: אופיר פוגל

ירון שלום, פרקינסון הינה מחלה מורכבת שכלל מרכיביה אינם ברורים עדיין והטיפול בה או מניעתה אינם פשוטים - אך אפשריים. גישתך לטפל בבעיה לפני החמרתה הינה טובה מאוד ותשפר את סיכוייך להימנע משלביה המתקדמים. עקרונות הגישה הנטורופתית לטיפול במחלה ומניעת התקדמותה כוללים את המרכיבים הבאים בעיקר: 1. טיפול אנטיאוקסידטיבי (נוגד חימצון) אגרסיבי - בעיקר בעזרת תזונה ובתוספי מזון. 2. טיפול של דה - טוקסיפיקציה על ידי הוצאת רעלים מהגוף ושיפור מערכות הגוף הטבעיות שפועלות לכך - על ידי תזונה, תוספי מזון וצמחי מרפא. 3. עידוד יצירת דופאמין על ידי תזונה ותוספי מזון. מחקרים בגישה זו הראו האטת התקדמות המחלה ומניעת הצורך בנטילת תרופות במספר שנים. בריאות ואושר.

מנהלי פורום נטורופתיה