שאלה של פצעים בפנים...

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/01/2002 | 22:58 | מאת: mimi

מזה כמה שבועות אני סובלת מפצעים באיזור הסנטר והחלק התחתון של הפנים למעשה מאז שהפסקתי את התה הטיבטי שהייתי רגילה לשתות מדי ערב , מזה שנים אני סובלת מפצעים לפי איבחון רופא עור חוסר איזון הורמונלי אך עם השנים העניין נרגע וחל שיפור רב ולכן רק בוסת יש לי , אך בתקופה האחרונה בגלל שאין לי הרבה יציאות מורגש העניין בחלק התחתון של הפנים , האם באמת מכיבה עצלה או תזונה מסויימת יכולים לצאת פצעים בפנים ? (כמובן שאני מטפלת כמו שצריך בהגיינה מלאה ואסטטיות עם חומרים שהכי מתאימים לי מנסיוני בענף הקוסמטיקה לשעבר ).

21/01/2002 | 23:55 | מאת: אופיר פוגל

mimi שלום, ראי תשובה מפורטת שנתתי לך (או ל- mimi אחרת) בשאלה קודמת בנושא.

מנהלי פורום נטורופתיה