ברונכיטיס ועוד

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/12/2001 | 23:03 | מאת: יפעת

שלום, בני בן החודשיים אשר יונק, משתעל חזק מאוד עם המון ליחה. לפעמים ממש קשה לו להשתעל ולהוציא הכל החוצה. הרופא לאחר בדיקה טען שזה ברונכיטיס ויראלי. וביקש שאעשה לילד אינהלציה. האם מומלץ על טיפול אלטרנטיבי כלשהו להקלה לילד הסובל? שנית, האם מומלץ לי לאחר הלידה לקחת ויטמינים כלשהם למרות שאני מניקה?

04/01/2002 | 01:42 | מאת: אופיר פוגל

יפעת שלום, בגישה הנטורופתית הלחימה בזיהום וההבראה צריכים לבוא באופן אידיאלי על ידי מערכת החיסון של האדם החולה. על מערכת החיסון של תינוקך משפיעים: - מידת האהבה, הביטחון והמגע שהוא מקבל !!! - התזונה שהוא אוכל - לא ברור משאלתך האם הוא רק יונק או אוכל מזון נוסף ? - המזון החשוב והבריא ביותר לתינוק הוא כמובן חלב אם - חלב זה מושפע ממצבך הבריאותי הנוכחי ומהמזון שאת אוכלת ! מכאן ששאלתך הראשונה מתקשרת לשנייה: ככל שמצבך הבריאותי ומזונך יהיו טובים יותר כך תינוקך יהיה בריא יותר ויתגבר על מחלתו מהר יותר. הצורך שלך לקבל ויטמינים או תוספי מזון אחרים תלוי במצבך הבריאותי הנוכחי והאם ישנו חשש לחסרים תזונתיים מסויימים. בריאות ואושר

מנהלי פורום נטורופתיה