תוספים בריאים
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום רב, 1. אני אוכלת פעם ביומיים - שלושה דייסת קווקר (שיבולת שועל) ורציתי לשאול אם מומלץ להוסיף לה פולן או נבט חיטה (או שניהם) כדי להעשיר אותה. או שעדיף להוסיף מרכיבים אלו בארוחה אחרת. 2. האם אתם ממליצים על כף אחת ביום של חומץ תפוחים טבעי ?
שלום נטלי, לא הבנתי מה זה "שלושה דייסת קוואקר"? שלוש כפות במנה או שלוש פעמים ביום? כי שלוש פעמים ביום זה קצת הרבה.. לא מומלץ להוסיף את הפולן או את נבט החיטה לדייסה חמה, כיוון שהחימום פוגע בערכם התזונתי, את יכולה להוסיף אותם לאחר שהדייסה התקררה מעט ואת בהחלט יכולה להוסיף מרכיבים אלה לארוחה אחרת ולוודא שאינך אלרגית לפולן.. את יכולה להוסיף לדייסה קינמון, פרי , תפו"ע למשל, לאחר שהתקררה מעט את יכולה להוסיף כפית מזון מלכות- גם אמצעי להמתקה וגם בריא. כף אחת של חומץ תפוחים תלוי לאיזה מטרה? גמר חתימה טובה!