לציטין+ אצות..

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/09/2007 | 07:59 | מאת: ריקי

בוקר טוב! בת 20 בריאה בדר"כ .. רציתי לשאול מהו ליציטין ולמה הוא טוב..? במה משתמשים בו..? שאלה נוספת.. איזה אצות ממולצות או שזה נועד רק לחסרים תזונתיים...? והאם לידעתכם זה כשר...? אשמח לתשובה מהירה.. שבוע טוב!

לקריאה נוספת והעמקה
02/09/2007 | 10:05 | מאת: מעין זעירא

שלום ריקי, לציטין הוא מתחלב שומנים ומסייע בתהליך הפירוק שלהם ופינוי מהגוף, ניתן לצרוך אותו בכמוסות או בגרגרים, שניתן להוסיפם לסלט. בדר"כ משתמשים בו כשיש רמות גבוהות של שומנים בדם. אצות ים בהחלט מומלצות כחלק מהתפריט היומי,הן עשירות מאוד בויטמינים ובמינרלים, כתוסף מומלץ לקחתם במקרים ספציפים עבור פתולוגיות מסויימות, למשל בתת פעילות של בלוטת התריס. אך הן בהחלט מומלצתו כחלק מהתפריט היומי, ניתן להוסיף אצות מיובשות למרק, לתבשילי אורז וירקות ועוד..ניתן לרכוז אותן בחנויות טבע, למשל אצות נורי המוכרות יותר מהסושי, אצות קומבו, וואקמה, היזיקי ועוד.. לגבי הכשרות, ניתן היום למצוא אצות ים עם הכשר , הבעיה עם אצות הים זה שלרוב מסתתרים בהם בעל"ח שונים כמו סרטנים ועל כן קשה לתת להם את ההכשר. רק בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה