ברונכיט

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/12/2001 | 18:30 | מאת: רונית

במה כדאי להשתמש (או להמנע משימוש) בכדי למנוע התקפות ברונכיט אצל תינוק?

18/12/2001 | 09:39 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

רונית שלום! חסרים פרטים בכדי לענות והשאלה הראשונה מי איבחן ברונכיט? בכל מקרה, מניעה: הורדת מוצרי חלב, חיטה, פרי הדר - לבדוק בשיטת הלמינציה - בוררת. לטיפול ישנם סירופים מעולים טבעיים וכן אפשר באמצעות שמנים אתריים (המותרים לשימוש לתינוקות!!!), וקצת עיסוי בית חזה ושכמות. פני למטפל ע"מ לעבור הדרכה קצרה ויעילה לענין הנ"ל. רק בריאות! http://www.solgar.co.il/med/yoelnd/

22/12/2001 | 09:54 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לרונית בן כמה התינוק? כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה