פצעונים בישבן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/12/2001 | 22:30 | מאת: רוני

שלום רב, אני בחור בן 25 וסובל מבעיה של פצעונים בישבן. עלי לציין כי אני מקפיד על הגיינה, ומשחות אנטיביוטיות שונות עוזרות בערבון מוגבל ולזמן קצר. הבעייה היא אסטתית בלבד (אין כאב או משהו דומה). ברצוני לדעת האם יש מוצרים טבעיים (או כל שיטה אחרת שתוכלי להציע לי) על מנת לפתור את הבעייה. בתודה מראש, רוני

11/12/2001 | 10:28 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! האם יש בעיה של סכרת סמויה? האם בעבר היו פצעי בגרות? בכל מקרה, תוכל לנסות למרוח קצת שמן לבנדר, או משחת קלנדולה ומעבר לכך צריך לבדוק את נושא התזונה? רק בריאות!

22/12/2001 | 10:05 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לרוני שמן אתרי של עץ התה ולבנדר יעזרו מאוד אולם תדלל אותם עם שמן שקדין 50 CC שקדים 8 טיםות לבנדר 8 טיפות עץ התה. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה