פטרייה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/12/2001 | 21:27 | מאת: א.ח.

שמעתי על פטרייה (שנראית כמו פרחי כרובית) אותה משרים בחלב למשך הלילה, ואת היוגורט החמצמץ שנוצר שותים. וחוזר חלילה . כך גם הפטרייה בינתיים גדלה ומתפתחת. אומרים שיוגורט זה מאד בריא. האם ידוע לך עליה? אם כן מה שם הפטרייה? ומהן סגולותיה? ת ו ד ה

22/12/2001 | 10:16 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לא.ח הפטריה הינה הקמבוציון המפורסמת והיא מצויינת במצבה הטבעי כפי שציינת. הסגולות של פטריה זו הן רבות מאוד.חולי סכרת סרטן מחלות אוטואימוניות אחרות ,וכו משתמשים בזה ומדווחים על שיפורים ניכרים. יוגורט ביו בלי פרות מצויין היות ומכיל אסידופילוס. כל טוב

18/07/2002 | 16:16 | מאת: גניה

אני רוצה להסיג קמבוציון המפורסמת. אבקש להודיע.תודה מראש

מנהלי פורום נטורופתיה