תוספי מזון - לריצות ארוכות - שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/04/2001 | 11:56 | מאת: אורי-

שלום, אני מתאמן בריצות ארוכות כתחביב ולשם השתתפות בתחרויות, שמעתי שיש סוגים של כדורים שלוקחים פעם ביום להשלמת ויטמינים ומינירליים, איך יודעים במה לבחור הנתונים: גיל-30 בריאות תקינה 187 ס"מ 80-81 ק"ג אודה על עזרתכם בברכה אורי

26/04/2001 | 00:22 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לאורי אתה מדבר על מולטי ויטמין . כל המולטי של כל החברות פחות או יותר זהים. אבל בגלל שאתה ספורטאי הייתי מציעה לך לקחת מולטי ויטמין לחוד ומולטי מינרל לחוד . לא משנה של איזה חברה. תמשיך להיות בריא

מנהלי פורום נטורופתיה