בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/04/2001 | 21:00 | מאת: גלית

אני סובלת מבלוטת תריס שלא מתפקדת. מזה 5 שנים מטופלת באלטרוקסין יום יום. אני רוצה להפסיק את השימוש בתרופה, האם יש משהו תחליפי ברפואה הטבעית או פתרון אחר לבעית תפקוד לוקה של הבלוטה?

08/04/2001 | 23:59 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! עקרונית ישנם טיפולים חלופיים, וזאת רק בתנאי שהרופא שלך יסכים לכך עם מעקב צמוד! מדובר בגדול: אצות ים כחולות, ויט' E וסלניום, ל-טירוזין, אבץ ומשטר מזון. רק בריאות!

10/04/2001 | 01:51 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לגלית ראשית הורידי מהתפריט כרוב ,כרובית,צנון,צנונית וקולורבי ( טריים) היות יוש בהם חומרים המאיטים את פעילות הבלוטה . שנית כדאי לשמור על תזונה כמובן ביעוץ של איש מקצוע היות ויש נטיה להשמנה במצבך. שלישית כדאי לקחת כתוספים אצות,E,Q10,ולעשות בדיקה של בריחת סידן באם יש בעיהלקחת סידן עם ויטמין D .כמובן שאת כל התוספים את לוקחת בהתיעצות עם הרופא המטפל שלך שכן הוא מכיר אותך וידע להעריך נכונה מה מתאים לך ומה לא ובהחלט לא לקחת תוספים אם לא צריך. הרגישי טוב

מנהלי פורום נטורופתיה