נזלת כרונית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/11/2001 | 13:29 | מאת: שי

שלום רב אני בן 36 בריא , וללא מחלות כרוניות. זה מספר שנים שאני סובל מנזלת קבועה באף במשך כל עונות השנה. עיקר ההתקפים הקשים נגרמים בשעות הבוקר המוקדמות כשקר. בתוך האף אני מרגיש לעיתים עיקצוצים ונגרמות סדרות ארוכות של עיטושים. הנזלת גורמת לי גודש קבוע באף ואיבדתי את חוש הריח. הקלה מסויימת זמנית נגרמת לי מתכשירים מפחיתי גודש. רופא א.א.ג. איבחן שמדובר באלרגיה . וכך אחת למספר חודשים אני מקבל זריקה של חומר בשם:בטאמתאזון. זריקה זו נותנת לי הקלה משמעותית של חודשיים בלבד וחוזר חלילה. כמו כן מבנה האף שלי נמצא תקין ללא חסימות מבניות. רציתי לקבל עצה מהתחום האלטרנטיבי- האם יש טיפול יעיל? תודה מראש.

20/11/2001 | 18:34 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לשי יש טיפול אלטרנטיבי אולם צריך לאבחן קודם היות ואלרגיה נובעת מכמה סיבות. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה