בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/11/2001 | 22:38 | מאת: דודי

שלום, בבדיקת דם ערך ה-TSH יצא 1.38 מיקרו U ל-ml כאשר הנורמה בין 0.35 לבין 5.50 מבחינת הרפואה הקונבנציונלית התוצאה תקינה. מבחינת רפואה טבעית, האם הערך שהתקבל לא נמוך מדי ומצביע על פעילות יתר של הבלוטה? אם כן, אלו תוספים יכולים לעזור במקרה זה (האם ויטמין E עם סלניום יכולים לעזור)? תודה

20/11/2001 | 18:52 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לדודי ויטמין E וסלניום לא עוזרים במקרה כזה. אולם אל תאכל כרוב כרובית צנון צנונית וקולרבי כי הם מאיטים את חילוף החומרים. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה