לד"ר יהודית לריה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/11/2001 | 00:33 | מאת: שלמה בן דוד

אודה לך אם תוכלי ליעץ לי באיזה תוספי מזון להשתמש לאנגינה פקטוריס וטרשת עורקים חמורה! נמאס לי כבר מכל הרפואה הפולשנית שמציעה הקרדיולוגיה ובה התנסיתי , לצערי, די והותר.

12/11/2001 | 07:52 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב אני מטפל כעט בחולה עם טרשת עורקים חמורה בשמן עץ הבור. הוא מדווח על ירידה ניכרת בתסמינינם לרבות תעוקת החזה. תוכל לקבל יותר פרטים באם תחפוץ. בברכה רמי מור

12/11/2001 | 07:53 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב אני מטפל כעט בחולה עם טרשת עורקים חמורה בשמן עץ הבור. הוא מדווח על ירידה ניכרת בתסמינינם לרבות תעוקת החזה. תוכל לקבל יותר פרטים באם תחפוץ. בברכה רמי מור

12/11/2001 | 15:11 | מאת: שלמה בן דוד

אשמח מאוד לקבל פרטים נוספים: מהו שמן עץ הבור? היכן ניתן להשיגו? ובאיזה מינון מדובר? אני מוכן לנסות כל דבר כדי להקל על מחלתי! תודה למפרע על תשובתך!

20/11/2001 | 18:56 | מאת: ד"ר יהודית לריה

שלמה ויטמין E 400 פעמיים ביום. Q10 מגנזיום פעם ביום בלילה לפני השינה. והעצה של רמי מור. כל טוב והרבה בריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה