ניסיון קליני עם תוסף

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/07/2006 | 23:09 | מאת: עומרי

קראתי בספר תוספי תזונה של ד"ר אטקינס על תוסף גאבא-"סם ההרגעה המושלם". איך זה בדיוק עובד?האם יש לנטורופתים ניסיון קליני עם גאבא לחרדה ודיכאון? האם יש סכנות/תופעות לוואי כמו בנוגדי חרדה ודיכאון?

לקריאה נוספת והעמקה
13/07/2006 | 10:03 | מאת: ירון

הגאבא בטוחה לשימוש ( יש לשלול קונטראינדיקציות עם תרופות אחרות ) אולם תמיד יש לכלול את הגאבא בשילוב עם חומרי תזונה נוספים ( לפי שיקול מקצועי ) . שילוב של מספר תוספי תזונה כגון מגנזיום , פירידוקסין וניאצינאמיד , ולריאן , אינוזיטול וטריפטופן יאפשרו הנפקת מינונים נמוכים יותר ותוצאות טובות יותר . בכל ההפרעות האפקטיביות יש לכלול חומצות שומן מסוג אומגה 3 בטיפול .

14/07/2006 | 10:55 | מאת: מעין זעירא

שלום עומרי, לגאבה יש בהחלט אפקט משמעותי כנוגד דיכאון וחרדה , רבות דובר עליו בפורום ערוך חיפוש ותוכל למצוא המון מידע , גם בדף זה בקישורים האחרונים. במידה ולא תמצא , אנחנו פה לרשותך.. כמו כן ברצוני להוסיף כי מומלץ לשלבו עם תוספי מזון נוספים , תזונה והמלצות הוליסטיות נוספות על מנת לשפר את יעילות הטיפול. שבת שלום!

14/07/2006 | 15:16 | מאת: עומרי

האם מינון יומי של 1500 מ"ג למשך חצי שנה הוא מקובל/לא מסוכן?

מנהל פורום נטורופתיה