אל ד"ר לריה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/11/2001 | 10:40 | מאת: נטע - לי

בני בן 17 מטופל עליידי פסיכולוגית ללא תרופות בגלל בעיות דיכאון. הוא גם סובל מבעית ריכוז וקשב. הוא ילד שקת ומופנם, אבל לחוץ ומתוח "בפנים". האם את יכולה להמליץ לי על ויטמינים אומינרלים מסוימים שיוכלו לעזור לו להיתרכז וגם להיות נינוח ולא מתוח כמו שהוא בדרך כלל. תודה מראש. נטע - לי.

07/11/2001 | 10:34 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! הטיפול המשולב של גוף ונפש היא הדרך הנכונה. טיפול עם פרחי באך, ותוספי מזון ושיטות אחרות. לגבי תוספי מזון: רדיוליה, קאוה קאוה, ויט' B+C כפורמולה, ויש עוד רשימה ארוכה.... ממליץ לפנות למטפל רב-תחומי ע"מ לעבור ראיון עומק ורק אז לבנות תוכנית טיפול אינדוודואלית. רק בריאות!

08/11/2001 | 13:46 | מאת: ד"ר יהודית לריה

נטע לי את יכולה לתת קאווה קאווה.או קלמנרבין . כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה