תוסף מזון לשיפור הראייה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/11/2001 | 10:42 | מאת: איתן

שלום, יש תוסף מזון שמפורסם בעיתון (בנוסף לעוד כמה שטויות) לחיזוק ושיפור הראייה. סבא שלי , בן 82, באמת בגיל הזה יש הרבה בעיות ראייה, משוכנע כי התוסף יכול לעזור לו , שם התוסף - רואים - לשיפור חדות הראיה. הבעיה היא המחיר - ממש מופלץ 269 שקל. האם יש סיכוי שזה יכול לעזור ? יש לך משהוא אחר מומלץ ? תודה

06/11/2001 | 00:13 | מאת: ניקולט

איתן שלום, לפני שאתם מוציאים סכום כזה, כדאי שתבקשו לדעת מהם בדיוק המרכיבים של התוסף הנ"ל. בטא קרוטן -למשל - שהוא מקור לייצור ויטמין A , ידוע כמשפר ראיה עקב היותו אנטיאוקסידנט חזק. לכן, חשוב לדעת מהם המרכיבים.

08/11/2001 | 14:06 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לאיתן אפמול טוב מאוד יש בבתי טבע. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה