תוסף מזון - כמוסות קמבוצ'יון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/10/2001 | 08:17 | מאת: הקרייתית

שלום, אני בת 66, סובלת מקצת לחץ דם גבוה ומרעד ביד ימין (לא מוגדר ממש כפרקינסון, אולי כהתחלה שלו). מקבלת סלי'גלין + ויטמין E נגד הרעד ו-איקאפרס נגד לחץ הדם. בלי שום קשק לנ"ל לקחתי תוספי מזון שהומלצו לי ע"י חברת "סולגאר", קאתי היום בעתון על כמוסות הקמבוציון. מבקשת לדעת האם כדאי לי לקחת כמוסות אלה והאם הן באמת מועילות לרעד בידיים ? כמו כן האם זה לא מתנגש בתוספי מזון אחרים שאני לוקחת ? והאם אין צורך בייעוץ של רופא קודם לכן? בתודה הקרייתית:

30/10/2001 | 08:32 | מאת: הקרייתית

עדיין לא קבלתי תשובה לשאלתי הנ"ל ואנימעונינת לדעת אם לרכוש את הכמוסות או לא. בהזדמנות זו מבקשת לשאול שאלה נוספת: האם כדאי לי לקחת "סנצ'ורי גולד" או vm2000 ? אם אפשר להשיב בהקדם כי אני מעונינת לרכוש את התוספים הללו במידה ותייעצו לי לעשות כן. תודה

31/10/2001 | 20:20 | מאת: הקרייתית

לא יודעת מדוע אינני מקבלת תשובה לשאלתי זו? גם תשובה שלילית היא תשובה...

06/11/2001 | 18:06 | מאת: ניקולט

לקרייתית שלום, לו אני במקומך, הייתי בוחרת באפשרויות הבאות: 1. פונה ליעוץ אישי לנטורופט / ית להתאים לך תוסף מזון שמתאים לך אישית. הפרטים שרשמת פה אינם מספיקים. 2. מטלפנת למח' ההדרכה של החברות הגדולות לתוספי מזון, ומתיעצת איתם.השרות שלהם מעולה. ( יש לי ניסיון טוב גם מבחינה אישית וגם מקצועית) לפי הפרסומים של החברות המיבאות את כמוסות הקומבציון, מדובר ב " הגברת המערכת החיסונית, האטת תהליכי הזדקנות ותוספת משמעותית של מרץ ואנרגיה" אישית- לא שמעתי שזה עוזר למניעת רעד. מניסוני- יש אנשים שאכן קיבלו תוספת משמעותית של אנרגיה בעקבות השימוש בקומבצ'יון, ואחרים שטענו שזה לא עשה להם כלום. הרבה בריאות :ניקולט.

08/11/2001 | 14:35 | מאת: ד"ר יהודית לריה

הקריתית לכי לרופא קודם. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה